Mandag, meatza og nytt treningsprogram

Det er mandag og ny uke igjen. Jeg har nå startet på uke 5 på Female Advantage (OnlineLifeChange),  og har fått nytt treningsprogram.  Det  nye programmet har seks økter i uka; to overkropp, to underkropp og to cardio. Jeg startet dagen i dag med overkropp og cardio -herlig☺ senere ble det litt avslapping før minsten var ferdig på skolen.

Jeg har lyst til å dele dagens middag,  en kjøttelskers drømmemiddag: meatza😍 altså en pizza med kjøttbunn! Jeg hadde ingen oppskrift, men det ble kjempegodt. Min bunn dekket ikke hele langpannen og krympet jo ganske mye under steking, så skal man lage til mange kan det være lurt å lage en større porsjon.

Ja, jeg er gortsatt ganske dårlig på bilder, men selv om den ser litt kræsja ut var den altså utrolig god! Anyways, her er oppskriften på bunnen:

Forvarm ovnen til 225°C.

❤400 gram karbonadedeig
❤1 egg
❤ krydder. Jeg brukte: salt, pepper, paprika-, chili-, hvitløk- og løkpulver

Bland godt sammen og klem utover bakepapirkledd stekebrett, klem det jevnt og ganske tynt. Forstek bunnen i 15-20 minutter til den har god farge.

Mens bunnen steker gjør du klar ønsket fyll. Jeg brukte:
❤Philadelphia med hvitløk og urter som saus
❤ 2 kyllingfileter i biter, strkt med godt krydder
❤1/2 løk, hakket
❤ ca 100 gram revet mozarella
❤2-3 skiver spekeskinke (i biter helt på toppen)

Når bunnen er ferdigstekt, har du på ønsket fyll, og steker videre til osten er gyllen, ca 10-15 minutter.

Jeg hadde egentlig tenkt å ha på kalkunbacon også, men latskapen tok meg, så jeg gadd ikke steke det. Det samme skjedde med salaten jeg skulle ha ved siden av🙈 det ble utrolig godt uansett.

Ønsker deg en strålende uke☺

#middag #pizza #lavkarbo #lchf #meatza

n kommentar

elisebr

29.10.2017 kl.12:34

S nydelig og godt det s ut! :)

Skriv en ny kommentar

sunnerehverdag

sunnerehverdag

27, Sr-Aurdal

Lidenskapelig opptatt av trening og kosthold, og gjr s godt jeg kan for f plass til dette i en travel hverdag med jobb og det vre alene med en gutt p 7 r.

Kategorier

Arkiv

hits