Female Advantage

I mange av innleggene mine har jeg nevnt kurset Female Advantage fra OnlineLifeChange,  nå vil jeg fortelle litt mer om hva det dreier seg om. OnlineLifeChange tilbyr online tjenester i forhold til vekt, kosthold og trening. Female Advantage er  et ganske nytt kurs som baserer seg på hvordan vi kvinner forbrenner fett. Kurset går over 8 uker, og du får tilgang til en online kursportal samt mail hver uke. Dette kurset er stort sett lavkarbo, men med dager hvor vi fyller på med mer karbohydrater. Vi får også flere virkemidler som hjelper oss å forbrennefett. Hver uke får vi tilgang til treningsprogrammer og nye matoppskrifter. Det er treningsprogrammer både for trening på senter og hjemmetrening. I tillegg til dette får vi ubegrenset oppfølging fra damene i OnlineLifeChange,  og får vanligvis svar på mail i løpet av 24 timer.

Selv var jeg veldig usikker på om jeg skulle kjøpe dette kurset enn ikke fordi jeg alltid har vært litt skeptisk til lavkarbo. Nå er jeg kjempeglad for at jeg gjorde det; kroppen min fungerer kjempebra på dette kostholdet, og jeg har mye mindre søtsug! Oppskriftene er enkle, smaker deilig og lar seg lett kombinere med resten av familien.

Her finner du kurset hvis dette ser interessant ut: www.onlinelifechange.com/female-advantage/

Jeg er nå på uke 5, og trives fortsatt godt med både maten og treningen. Denne uka fikk jeg nytt treningsprogram,  og i dag er jeg skikkelig støl etter beinøkta i går😂 fikk likevel trent overkropp i dag, deilig☺

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sunnerehverdag

sunnerehverdag

27, Sr-Aurdal

Lidenskapelig opptatt av trening og kosthold, og gjr s godt jeg kan for f plass til dette i en travel hverdag med jobb og det vre alene med en gutt p 7 r.

Kategorier

Arkiv

hits