Sukkerfrie karameller

Hei!

Denne uka har gått skikkelig fort, jeg har ikke fått vært på treningssenteret mer enn en gang denne uka. Siden jeg sliter litt med motivasjonen for hjemmetrening har det da bare blitt en økt denne uka.  Håper virkelig jeg får tatt en økt i morgen! Jeg er nå inne i min siste uke på Femle Advantage,men kommer nok til å følge dette kostholdet en stund videre også. I dag har jeg spist alt for mange av de sukkerfrie, karbovennlige karamellene jeg lagde i går, de er så gode😍 jeg tok utgangspunkt i en oppskrift jeg fant på bloggen til fitfocuse,men gjorde noen små endringer. Jeg lagde dem slik:

🖤2 dl kremfløte
🖤20 gram ekte smør
🖤1 ss pancake syrup
🖤3 ss sukrin gold
(Tror det skulle gå fint å bytte ut sirupen med mer sukrin gold)

Ha alt i en kjele. Småkokes under konstant omrøring i ca 30 minutter.

Deretter helte jeg røra i små konfektformer og satte i fryseren. I noen av formene hadde jeg smurt et tynt lag sukkerfri mørk sjokolade og fryst inn før jeg helte i røra. I resten av formene hadde jeg litt maldonsalt i bunnen.

Jeg har dem i en boks i fryseren, da holder de seg godt, men jeg kan garantere at de ikke rekker å bli gamle her i huset🙈

I går kveld bestilte jeg nyheten fra Quest; questbar med birthday cake😍 gleder meg skikkelig til pakken kommer så jeg får smakt den!🖤


#lavkarbo #lchf #sukkerfri #karamell #søtsug

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sunnerehverdag

sunnerehverdag

27, Sr-Aurdal

Lidenskapelig opptatt av trening og kosthold, og gjr s godt jeg kan for f plass til dette i en travel hverdag med jobb og det vre alene med en gutt p 7 r.

Kategorier

Arkiv

hits