hits

Lompechips

Jeg fikk skikkelig lyst på noe salt til kvelds i dag, og da er lompechips et fint alternativ. Jeg lagde av to lomper som jeg delte i trekanter (delte hver lompe i 8 biter). Lompebitene legges på stekebrett med bakepapir. På noen av dem hadde jeg litt Maldon-salt, og på resten hadde jeg litt ost (revet mozarella og cheddar). Jeg stekte dem på 200°C til de ble litt gylne, ca 7-8 minutter.

Voila! Enkel, digg kveldskos. De er kjempegode med guacamole eller til taco, men også veldig gode alene😊

Ha en fin kveld😊

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sunnerehverdag

sunnerehverdag

27, Sr-Aurdal

Lidenskapelig opptatt av trening og kosthold, og gjr s godt jeg kan for f plass til dette i en travel hverdag med jobb og det vre alene med en gutt p 7 r.

Kategorier

Arkiv